O nama

Tim WGS-a u Borči

Geodetska agencija WGS, osnovana 2017. godine u Beogradu, ponosno stoji kao lider u pružanju vrhunskih geodetskih usluga u oblasti katastra i inženjerske geodezije na teritoriji Republike Srbije, sa timovima u Borči i Zemunu.

Pružamo usluge klijentima na teritoriji cele Srbije.

Naš tim iskusnih profesionalaca kombinuje dugogodišnje iskustvo stečeno na raznovrsnim i kompleksnim projektima, sa ciljem pružanja visokokvalitetnih usluga koje zadovoljavaju najviše standarde i očekivanja naših klijenata. Posvećeni smo strogo poštovanju dogovorenih rokova, uz konstantnu težnju ka unapređenju i inovaciji naših radnih procesa.

Svi geodetski radovi koje obavljamo u potpunosti su usklađeni sa važećim zakonskim propisima i najvišim stručnim standardima, čime garantujemo zakonitost i kvalitet naših usluga.

Licencirani smo od strane Republičkog geodetskog zavoda za obavljanje sledećih poslova:

  • Izrada tehničke dokumentacije i stručni nadzor: Pružamo usluge izrade tehničke dokumentacije i stručnog nadzora nad izvođenjem geodetskih radova za projekte za koje je predviđena izrada glavnog projekta.
  • Održavanje katastra nepokretnosti i vodova: Izvodimo geodetske radove u postupku održavanja katastra nepokretnosti i katastra vodova, obezbeđujući tačnost i ažurnost podataka.
  • Geodetske podloge za inženjersko-tehničke projekte: Kreiramo geodetske podloge potrebne za izradu glavnih projekata u različitim inženjersko-tehničkim oblastima.
  • Urbanističko planiranje: Specijalizovani smo za izradu i realizaciju projekata geodetskog obeležavanja u oblasti urbanističkog planiranja, čime doprinosimo održivom urbanom razvoju.

Naša agencija koristi najmoderniju geodetsku opremu, redovno kalibrisanu i sertifikovanu u nadležnim laboratorijama za kontrolu i sertifikaciju geodetskih instrumenata. Ovo nam omogućava da garantujemo preciznost, pouzdanost i vrhunski kvalitet u svim aspektima našeg rada.

Neprestano radimo na unapređenju naših proizvodnih procesa, fokusirajući se na implementaciju najnovijih tehnoloških dostignuća i metoda. Naša misija je da budemo efikasniji u radu, a istovremeno održimo i unapredimo kvalitet naših usluga.

Ponosni smo na našu reputaciju i dugogodišnje iskustvo koje nam omogućava da prepoznajemo i odgovorimo na specifične potrebe naših klijenata, pružajući im personalizovana rešenja koja zadovoljavaju sve njihove geodetske zahteve.