Izrada geodetskih podloga (KTP)

Katastarsko-topografski planovi (KTP) su ključni alat prilikom planiranja i realizacije građevinskih i urbanističkih projekata. Njihova izrada pruža detaljan pregled terena i njegovih karakteristika, što omogućava precizno projektovanje i izvođenje radova. U okviru KTP-a, jasno su definisane granice katastarskih parcela, što olakšava procese kao što su legalizacija i promene vlasništva.

Osim toga, katastarsko-topografski planovi sadrže sve relevantne objekte unutar područja koje obuhvataju, poput puteva, ulica, staza, ograde i drugih građevinskih elemenata. Ova detaljna dokumentacija pruža sveobuhvatan uvid u prostor i njegove karakteristike, što je od suštinskog značaja prilikom planiranja infrastrukturnih projekata i izgradnje objekata.

Jedan od ključnih elemenata KTP-a je visinska predstava terena, koja pruža informacije o reljefu i nagibima, što je neophodno za optimalno projektovanje objekata i infrastrukture. Takođe, ovi planovi mogu sadržati i informacije o pratećim instalacijama poput vodovoda, električne mreže, kanalizacije, gasovoda i telekomunikacija, što dodatno obogaćuje njihovu upotrebnu vrednost.

Ukratko, izrada katastarsko-topografskih planova predstavlja ključni korak u procesu planiranja i realizacije građevinskih projekata, pružajući sveobuhvatan pregled terena i njegovih karakteristika kako bi se osigurala efikasna i precizna izgradnja.

Zašto odabrati naš tim za usluge na teritoriji opštine Palilula, ali i šire :

  • Visok nivo stručnosti: Naš tim čine licencirane geodete sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti geodetskih merenja i izrade skica.
  • Savremena tehnologija: Koristimo najmoderniju geodetsku opremu i softverska rešenja kako bismo osigurali maksimalnu preciznost i pouzdanost naših usluga.
  • Klijent u fokusu: Razumemo specifične potrebe naših klijenata i pružamo personalizovana rešenja koja zadovoljavaju njihove zahteve.
  • Integritet i pouzdanost: Sve naše aktivnosti usklađene su sa važećim zakonskim propisima i profesionalnim standardima, što garantuje zakonitost i sigurnost pruženih usluga.

Naša misija je da kroz stručne i visokokvalitetne geodetske usluge omogućimo vlasnicima nekretnina precizno i pravno utemeljeno upravljanje njihovom imovinom. Kroz posvećenost, inovaciju i stalno unapređenje, težimo da postignemo najviše standarde u svim aspektima našeg poslovanja, obezbeđujući maksimalno zadovoljstvo naših klijenata.

Za detaljnu ponudu i cene kontaktirajte naš tim.